e-ponuda programskih sadržaja

Igrana serija, od 4 do 6 epizoda

Ponude se primaju do:
02. veljače 2024.
Sažetak:

Igrana serija od 4 do 6 epizoda

 

Dramska serija visoke produkcijske vrijednosti i bogatog vizualnog stila pripovijedana na inovativan način. Autore potičemo da budu originalni te da nude ambiciozne i napete priče u širokom spektru, od onih utemeljenih u kritici suvremenog društva, književnim predlošcima, biografijama poznatih ličnosti do povijesnih romansi ili događaja koji su nas definirali kao društvo. Od serije očekujemo da ima sve atribute djela trajne vrijednosti kojeg ćemo emitirati godinama nakon premijere. Upravo zato, ona mora uspješno odolijevati testu vremena.

 

Ciljana publika: opća populacija

Broj epizoda: od 4 do 6

Trajanje epizode: do 50 minuta

Vrijeme emitiranja: od 20 do 22 sata

Cijena po epizodi (HRT ulog u  proizvodnju):  do 200.000,00€    (licencijska i produkcijska naknada i PDV nisu uključeni).

 

U skladu s Općim uvjetima poslovanja Hrvatske radiotelevizije o mjerilima i postupku odabira programa uz svu traženu dokumentaciju potrebno je priložiti za seriju od 4 do 6 epizoda 30% scenarija i sinopsis svake epizoda.

 

Napomena:

Rezolucija u kojoj je potrebno snimati je minimalno UHD (minimalna horizontalna rezolucija snimanja je 3840).

Minimalno 10 bitna slika

Minimalna količina zapisa 200 Mbps na 24FPS

Codec snimanja: lagano komprimiran ili nekomprimiran RAW ili Intraframe kodek temeljen s 4:2:2 Chroma-subsamplingom ili većim

Sadržaj je potrebno dostaviti u originalnoj rezoluciji i u rezoluciji HRT-a koja je specificirana u tehničkoj dokumentaciji za prihvat AV djela.

 

HRT zadržava pravo izmjene programskog kanala i vremena emitiranja.

Povjerenstvo:
  • Jasmina Živalj
  • Jelena Milošević
  • Zinka Kiseljak
  • Hrvoje Ivanković
  • Sanja Knez